5 Essential Elements For تخریب ساختمان در تهران
5 Essential Elements For تخریب ساختمان در تهران
Blog Article
در حالی که دادگستری خوزستان، از احضار و دستگیری حسین عبدالباقی، مالک و پیمانکار برج دوقلوی متروپل خبر داده بود،[۶۴] اما فردای حادثه، دادستان اهواز بنا بر گزارش پزشکی قانونی استان خوزستان مدعی شد که عبدالباقی در جریان ریزش ساختمان زیر آوار مانده و درگذشته است.[۶۵] صادق جعفری چگنی (دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان خوزستان) در این رابطه گفت: «با توجه به کشف اسناد هویتی حسین عبدالباقی در البسه یکی از قربانیان حادثه که غیرقابل تشخیص بود، دستورها مقتضی برای تشخیص هویت متوفی از طریق واحد تشخیص هویت فراجا و پزشکی قانونی صادر شد که در نهایت هویت وی مورد تأیید قرار گرفت.
ب – ساختمان با اسکلت فلزی : در این نوع سیستم سازه ای با توجه به نوع سقف که طاق ضربی باشد و یا سقف تیرچه بلوک ابتدا دیوارها تخریب میشود و سپس از بالاترین طبقه شروع به تخریب میکنیم.
در صورتی که امکان بازدید از محل به دلایل شرایط قرنطینه ناشی از کرونا مقدور نیست. لطفاً از طریق واتساپ نسبت به ارسال عکس یا فیلم از محل مورد نظر اقدام کنید تا نسبت به برآورد اولیه هزینه تخریب ساختمان اقدام شود.
معمولاً برخی از پیمانکاران با استفاده از عدم آگاهی کارفرما با قیمت دهی پایین کار را انجام میدهند که متأسفانه کارفرما مجبور است با صرف هزینه مجدد اقدام به تخریب پیش از بازسازی کند. توصیه ما این است که تخریب را الزاماً با نظارت مهندسی انجام دهید تا از وقوع خطرات مالی و جانی جلوگیری شود. ممکن است هزینه تخریب با نظارت مهندس اندکی بالاتر رود اما در هر حال حفظ اصول ایمنی و حفاظت از جان کارگران از همه چیز مهمتر است.
همچنین به گفتهٔ او تمام ساختمانهای محدودهٔ شعاع ۱۵۰ متری ساختمان متروپل بیمه و منازل و فروشگاههای اطراف تخلیه شدهاند.[۲۴]
↑ «اعلام عزای عمومی در خوزستان». خبرگزاری صدا و سیما. ۴ خرداد ۱۴۰۱. دریافتشده در ۲۰۲۲-۰۵-۲۶.
خاکبرداری طبق نقشه مهندس معمار انجام میشه و بعد از اتمام عملیات خاکبرداری ، بلافاصله ساخت بنای جدید باید ادامه پیدا کنه.
خبرگزاری فارس». . دریافتشده در ۲۰۲۲-۰۵-۲۷.
بیش از ۵ ماه پس از ریزش اولیه متروپل، در غروب ۴ آبان ۱۴۰۱، همزمان با خیزش ۱۴۰۱ ایران و در روز حمله به حرم شاهچراغ، بخش دیگری از بقایای ساختمان فروریخت.
↑ «آخرین دادگاه علنی متروپل در اهواز برگزار شد / تشریح جلسه از زبان رئیس دادگستری خوزستان». ایسنا. ۲۰۲۲-۰۸-۰۳. دریافتشده در ۲۰۲۲-۰۸-۱۰.
به گفته رئیس سازمان مدیریت بحران علت کندی آواربرداری، احتمال ریزش مجدد ساختمان و وجود افراد در زیر آوار است.
در صورتی که در حمل و نقل نخاله ساختمانی هر یک از همسایگان متحمل ضرر و زیان شود کارفرما باید جوابگوی مراجع انتظامی باشد.
این حادثه ۴۳ فوتی و ۳۷ نفر مصدوم داشته است.[۱][۲][۳] عملیات آواربرداری متروپل به پایان رسیده است. این ساختمان بخشی از پروژهٔ برجهای دوقلوی متروپل هلدینگ عبدالباقی بودند.[۴]
سایمون تخریب ساختمان در تهران شرکلیف (سفیر انگلیس در تهران) در توئیتی نوشت:[۱۰۳]